Вівторок, 19 Березня, 2024

Радник Зеленського запропонував провести дебати з Коломойським

Руслан Рябошапка, який є радником кандадата у президенти Володимира Зеленського вважає, що дебати із чинним Президентом України є зайвими. Адже, він не бачить тем на які можна дебатувати з Петром Порошенко. Зокрема, через те, що президент вважає Володимира Зеленського “маріонеткою Коломойського”. Про це розповідає Громадське. Більше політичних новин на сайті yes-lutsk

Руслан Рябошапка відверто розповів про це в прямому ефірі програми “Нині вже”. Звичайно, він додав, що раніше Зеленський погоджувався на дебати з чинним президентом. Втім, на думку Рябошка у таких дебатах немає сенсу. 

Зі слів радника Зеленського, Петро Порошенко 5 років був на найвищій посаді в країні і він мав змогу все довести своїми справами. Але, Рябошапка обурюється через те, що на його думку Петро Порошенко нічого з запланованого не зробив. Отож, він повідомив, що не бачить сенсу починати дебати, назвавши їх “собачими боями”. 

Також, він повідомив, що уже в найближчий час Володимир Зеленський планує детально представити своїм виборцям програму та членів команди.

Тому, Руслан Рябошапка підсумував, що не бачить сенсу обговорювати нову програму і план дій з Петром Порошенком. Адже, з його слів, глава держави вважає Зеленського “маріонеткою Коломойського”. 

“Може він з Коломойським влаштує дебати? Чи Коломойський з Медведчуком?», — резюмував Рябошапка.

До слова, Руслан Рябошапка – заступник Міністра юстиції України (з 19 березня 2014). Член Національної агенції з питань запобігання корупції (з 16 березня 2016).  9 червня 2017 року написав заяву про відставку з посади члена НАЗК.

Нагадаємо, що раніше ми розповідали про те, яким буде діалог Зеленського та Путіна. А також, коли відбудуться теледебати між двома претендентами на пост Президента України.

.,.,.,.