П’ятниця, 29 Березня, 2024

Депутати від БПП хочуть зробити дебати обов'язковими перед другим туром

Народні депутати від БПП, а саме Ірина Геращенко та Марія Іонова зареєстрували законопроект про обов’язкові дебати кандидатів перед другим туром виборів президента. Про це Ірина Геращенко повідомила на власній сторінці у соціальній мережі Facebook. Більше політичних новина на yes.lutsk.

Жінка написала у власному дописі про те, що виборці повинні зробити усвідомлений, а не скайп-вибір. Петро Порошенко, з її слів, готовий до дебатів з будь-ким, хто вийде в другий тур. Але, водночас, жінка припускає, що  ось у разі виходу туди Володимира Зеленського, у неї є передчуття, що “ляльководи спробують його заховати від народу на три тижні” . Вона акцентує увагу на тому, що дебати необхідні. Втім, додає, що це може виявитися смішніше будь-яких гуморин.

Слід зауважити, що у цьому дописі Ірина Геращенко натякає на Володимира Зеленського, адже, він лише один раз публічно виступив у прямому-ефірі телешоу “Право на владу”, через скайп-зв’язок. Хоча, зазначають, що на той момент він перебував у Києві, втім, на ефір так і не прийшов. 

Також, варто відзначити й те, що зараз на телеканалі UA: Перший проходять виступи всіх кандидатів в президенти. Ні Петро Порошенко, ні Володимир Зеленський не прийшли в студію для звернення до українських громадян. Вони надіслали заздалегідь записані ролики. 

До слова, дебати – чітко структурований і спеціально організований публічний обмін думками між двома сторонами з актуальної теми. Цей різновид публічної дискусії учасники дебатів спрямовують на переконання в своїй правоті третьої сторони, а не одне одного.

Нагадаємо, раніше ми розповідали вам про зв’язки з Росією кандидатів у президенти, та про остаточний склад команди Зеленського.

.,.,.,.