Четвер, 28 Березня, 2024

Відомо, коли Зеленський оголосить остаточний склад команди: деякі люди вже відомі

Кандидат у Президенти України, шоумен Володимир Зеленський обіцяє представити ключову п’ятірку своєї команди після виходу до другого туру президентських виборів. Про це повідомляє “Інтерфакс“. Далі розповість yes-lutsk

Відтак, під час зустрічі В.В. Зеленського з провідними бізнес-асоціаціями, яка відбулась у Києві, в понеділок, кандидат у президенти розповів, що представить ключових людей команди після виходу до другого туру. Зеленський додав,  що не збирається “водити людей за ніс”. Тим паче, що з його слів, у нього на це буде достатньо часу – 2,5 місяця.

Водночас, Володимир додав до допису фото, на якому, як він зазначив, люди, яких він хоче бачити у своїй команді. Слід зауважити, що згідно з фотографією, яку також розміщено на сторінці “Команди Зеленського” у Facebook, мова йде про екс-главу Міністерства фінансів України Олександра Данилюка, колишнього міністра економічного розвитку і торгівлі України Айвараса Абромавичуса, народного депутата Сергія Лещенко, а також президента СУП В’ячеслава Климова та інші представники бізнес-асоціацій. 

Також, кандидат у президенти зазначив, що команда – це дійсно дуже складне питання. Зокрема, з деякими кандидатами на ключові державні посади так і не вдалось домовитись. Відтак, мова йшла про Кривоноса, адже, зі слів Володимира, він хороший офіцер, який зараз став заступником голови РНБО. Але, як воно буде надалі – побачать, адже Зеленський наголошує на тому, що в секторі оборони Кривонос №1. Втім, Володимир повідомив, що вони з С.Кривоносом домовилися, що підпишуть меморандум про підтримку після другого туру президентських виборів.

Стосовно Служби безпеки України, то Зеленський вважає, що треба дивитися на офіцерів у других і третіх ланках у службі”. Також, даний кандидат у президенти відзначив, що багато людей хвалять Ігоря Смешко, який, до слова, теж є кандидатом на пост президента. Втім, Володимир не вів ще з ним перемовин. 

.,.,.,.