П’ятниця, 29 Березня, 2024

Як пройшла зустріч у Луцьку з Анатолієм Гриценком

Вчора до Луцька завітав кандидат у президенти та лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко. Перед візитом на площі біля «Променя» були встановлені агітаційні намети, а люди вишикувалися у лінію для того, щоб скласти з літер два слова – «чесних більше». Далі про це розповість yes-lutsk за інформацією Район.Луцьк.

На вході до розважального центру відбувалася метушня: координатори готували місця для учасників заходу, втім велика кількість охочих послухати Анатолія Гриценка так і залишилися стояти.

Зустріч розпочалася з невеликого виступу та байки про добробут та кабанчика, далі присутні почали ставити запитання. Основні питання, що хвилювали лучан: розвиток охорони здоров’я, страхова медицина та перспективи щодо забезпечення житлом військовослужбовців-пенсіонерів. Після цього й сам Анатолій Гриценко почав ставити запитання, серед яких було, чи вірять гості заходу в те, що виграти справу в суді можна без хабара.

Окрім того, на заході піднімалися й питання церков. На це кандидат у президенти дав відповідь, що він з повагою ставиться до права кожного щодо вибору шляху до Бога й висловив побажання пройти цей  шлях мудро.

Часу для того, щоб всі змогли поставити хвилюючі питання, було недостатньо. Ті, кому все-таки не дали можливості поставити запитання Анатолію Гриценкові, викрикували вголос. Серед них був й громадський активіст Сергій Рижков. Його цікавило те, чи пішов екс-керівник «Громадянської позиції» у Волинській області Сергій Чуріков. За словами самого Рижкова, охорона лідера партії «Громадянська позиція» стала біля нього з обох боків. Після того активіст зазначив, що все-таки чесних менше, а от охоронців більше.

Анатолій Гриценко почути питання вже не встиг, проте на нього звернув увагу новий керівник «Громадянської позиції» на Волині та запросив Рижкова за лаштунки, ймовірно задля уникнення провокацій.

.,.,.,.