П’ятниця, 29 Березня, 2024

«Якщо не сцикун – приходь», – Яніна Соколова публічно кличе Зеленського на відверте інтерв'ю

Українська телеведуча, журналістка Яніна Соколова записала відео звернення до кандидата у президенти Володимира Зеленського.  Журналістка попросила його не ігнорувати запрошення на інтерв’ю у програмі «5 каналу» – «Рандеву». Про це повідомляє «Перший». Далі розповість yes-lutsk.

Відтак, відеозвернення Яніна Соколова опублікувала на власній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Українська телеведуча у власному відео зазначила, що вже третій місяць, вона кличе Володимира Зеленського в Рандеву. 

Вона зазначила, що крайній лист був відправлений минулого тижня на адресу прес-секретаря 95 кварталу. З її слів, листи надходили, а відповіді, на жаль, ні.

Соколова розповіла, що неодноразово зверталась до прес-секретаря «кварталу» Тетяни Руденко, до її помічниці Ольги та до керівників передвиборчого штабу, але, з її слів, зазнають повного ігнорування.

«Володимире, ну ти ж не сцикун, прийди в «Рандеву», у нас до тебе чимало запитань» – сказала Яніна Соколова.

Також, жінка додала, що має на увазі увесь український народ, який має безліч запитань до Володимира. У відео вона озвучила, що «ті інтерв’ю, які були у житті Зеленського, були, на їхню думку, комплементарні».

Журналістка підсумувала своє звернення до кандидата у президенти, що вона хоче поговорити чесно  і сподівається побачити у Володимирі людину, яка вміє тримати удар та гідно відповідати на некомфортні запитання від глядачів з усієї України.

До слова, програма «Рандеву» з Яніною Соколовою –  проект особистісних інтерв’ю з відомими людьми. Мета проекту – зняти маски з тих, кого українці бачать у футлярах політиків, бізнесменів, послів та президентів. Виходить щосуботи у ефірі «5 каналу».

Довідка:
Володимир Зеленський – український актор, комік, продюсер, сценарист, а віднедавна – політик. Канидат у Президенти України. Місце народження – місто Кривий Ріг. 

.,.,.,.