П’ятниця, 29 Березня, 2024

Власні захисники Януковича планують подати апеляцію

Приватні захисника Януковича поки апеляцію до суду не подавали  на рішення Оболонського районного суду поки не подавали. Про це повідомляє УНН. Далі розповість yes-lutsk.

Отож, у прес-службі юридичної компанії, яка представляє інтереси Януковича повідомили, що апеляцію на рішення суду ще готують.

А також, додали, що державний адвокат Віктора Януковича Юрій Рябовол, який подав апеляцію на вирок Оболонського районного суду у справі про державну зраду екс-президента України, не виконує обов’язки адвоката колишнього президента. Адже, за їх словами, адвокат Центру вторинної правової допомоги Юрій Рябовол не уповноважений представляти інтереси Віктора Януковича.

Як повідомляють у прес-службі, Янукович відмовився від його послуг ще у серпні 2018 року оскільки даний адвокат ігнорував позицію Віктора Януковича. Відповідну заяву 15 серпня 2018 було подано адвокатами АТ AVER LEX в Оболонський суд і в Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Києві, а 16 серпня перед судовим засіданням вручено особисто Юрію Рябоволову.

Втім, варто відзначити, що адвокат Юрій Рябовол повідомив, що йому не зручно зараз коментувати цю справу.

А от у прес-службі Оболонського суду повідомили, що прийняли апеляцію.

Прес-секретар судової інстанції Інна Свинаренко повідомила, що апеляція від адвоката Ряболова надійшла сьогодні на адресу суду, проте буде направлена за матеріалами справи до Київського апеляційного суду тоді, коли спливе загальний строк на оскарження, тобто через місяць після проголошення вироку. З її слів, адвокат Рябовол був судом призначений від Центру надання вторинної безкоштовної правової допомоги, а ті захисники, які обрав собі сам обвинувачений станом на сьогодні не оскаржували вирок, жодних апеляційних скарг до суду не надходило.

.,.,.,.