П’ятниця, 29 Березня, 2024

Володимира Зеленського змушують заплатити за «Слугу Народу»

Комітет виборців України вимагає, щоб Зеленський оплатив трансляцію фільму «Слуга Народа», як агітацію. Про це повідомляє yes-lutsk, з посиланням на Znaj.ua.

Кандидата в президенти, актора, шоумена, Володимира Зеленського звинуватили у порушенні Закону “Про вибори Президента України” та вимагають, щоб він оплатив трансляцію фільму  “Слуга народу-3” на телеканалах, як агітацію.

Відтак, комітет виборців України закликав Володимира Зеленського оплатити трансляцію фільму “Слуга народу-3” з виборчого фонду, оскільки розцінює показ цієї стрічки як суттєву передвиборчу агітацію, яка може покращити його репутацію в очах виборців. Про це йдеться в повідомленні КВУ у соціальній мережі Facebook.

Зокрема, вони повідомили у дописі, що комітет виборців України вважає, що показ відеофільму “Слуга народу 3” є діяльністю, що спонукає виборців голосувати за Зеленського, який є виконавцем головної ролі у фільмі, а також кандидатом у президенти.

Відтак, комітет стверджує,що фільм має політичну тематику і грає на користь кандидату у президенти, адже зображує його як хорошого очільника держави. Тим паче, на думку комітету виборців України, те що політична партія Зеленського має ідентичну назву фільму – не збіг, а неабияка агітація.

З огляду на велику кількість фактів у комітеті закликали Зеленського оплатити із виборчого фонду показ стрічки на телеканалах, які її транслюватимуть. В іншому випадку це буде пряме порушення Закону “Про вибори Президента України”, який забороняє фінансування матеріалів передвиборної агітації поза межами виборчого фонду кандидата.

Слід зазначити, що прем’єра нового сезону серіалу “Слуга народу” запланована на березень 2019 року, а вибори президента, як відомо,  мають відбутися 31 березня.

.,.,.,.