Четвер, 28 Березня, 2024

Дубняк заявив, що Порошенко дав команду залякати Облраду та волинян: обшуки вже розпочались

Керуючий справами виконавчого апарату Волинської обласної ради Дмитро Дубняк заявив, що найближчим часом слід очікувати «кіно» від Порошенка.

«Ми не боїмося тепе о «ПОП»!» – написав Дмитро Дубняк.

Про це пише yes-lutsk, з посиланням на Волинські Новини.

У заяві Дмитра Олександровича йшлось, що після невдалого «Томос-туру» у Волинську область, після розуміння про те, як насправді ставляться волиняни до провальної політики і пустопорожніх обіцянок Президента, після жорсткої позиції Облради по відстоюванню бюджету області для жителів області, а не для розкрадання варягами в генеральських погонах з Києва, Порошенко дав команду силовикам залякати Волинську обласну раду і волинян, провести обшуки та відкрити кримінальні впровадження по комунальних підприємствах. Її опублікували на сайті Волинської Обласної ради.

Слід додати, що станом на 12:00 годину, поточного дня, обшуки розпочали у КП «ВОЛИНЬПРИРОДРЕСУРС» а також, у особистому помешканні очільника підприємства – Василя Столяра.  

Обшуки проводить столичне СБУ, але жодних подробиць не повідомляють. Так, старший слідчий СБУ Павло Чурсін розповів, що згідно з ухвалою Печерського районного суду міста Києва, прокурори та слідчі отримали дозвіл на вилучення будь-яких матеріалів, пов’язаних з діяльністю КП «Волиньприродресурс».

Щодо особистого помешкання Василя Столяра, то відомо, що біля будинку знаходяться декілька автомобілів, один з яких на іноземній реєстрації.
Самого ж очільника КП «ВОЛИНЬПРИРОДРЕСУРС» вдома немає, натомість, у будинку знаходиться його дружина з немовлям. Поблизу будинку ходить невідомий чоловік, який не назвав ані своє ім’я, ані посаду, але заявив, що у помешканні тривають обшуки.

«Сьогоднішні обшуки в облраді – це черговий тиск на роботу «Волиньприродресурсу». Відбуваються слідчі дії за участю працівників СБУ у Волинській та Київській областях.
Згідно з ухвалою суду вилучаються документи, зокрема оригінали рішень, протоколів, копії інших документів» – прокоментував Дмитро Дубняк.

Фото ілюстративне.

.,.,.,.