Вівторок, 19 Березня, 2024

У Луцьку створили робочу групу, яка проводитиме рейди гральними закладами

Сьогодні, 20 червня, на офіційному сайті Луцької міської ради з’явилося розпорядження №265, згідно з яким в місті працюватиме робоча група з метою виявлення та протидії грального бізнесу. Далі про це розповість yes-lutsk

Ще наприкінці лютого цього року міською радою Луцька було прийнято рішення організувати роботу з протидії азартним іграм та гральному бізнесу на теренах міста. Ініціатором боротьби з гральними закладами став місцевий депутат Андрій Покровський. За інформацією ІА “Конкурент”, близько чотирьох місяців тому чиновник заявляв:

“У місті невпорядковано відкриваються заклади незрозумілого характеру: чи то гральні автомати, чи якісь лотореї. Мене звинуватили в кришуванні цього бізнесу, і я ставлю питання владі: ви розвели бардак та перетворили Луцьк у Лас-Вегас, а мені приписуєте прикриття цього? Це несправедливо”.

Основною метою організації роботи з протидії гральному бізнесу стала неприпустимість:

  • розповсюдження закладів грального бізнесу на території міста;
  • згубного впливу азартних ігор на психологічне та матеріальне становище гравців та їхніх сімей, наслідком чого є зростання рівня злочинності в місті. 

Сьогодні ж сайт Луцької міської ради опублікував розпорядження, за яким ця ініціатива буде втіленою у життя. У документі йдеться про створення робочої групи, яка здійснюватиме рейди закладами, в яких може здійснюватися гральний бізнес у місті. Перший заступник міського голови Григорій Недопад зауважує, що особисто контролюватиме виконання цього розпорядження.  

Керівником робочої групи став сам Григорій Недопад, його заступницею обрали директорку муніципальної варти Юлію Сиротинську, секретаркою – начальницю відділю протидії стихійній торгівлі Аллу Данелюк. 

.,.,.,.