Вівторок, 19 Березня, 2024

Розповіли, скільки разів Зеленський ухилявся від служби в армії

Кандидат у президенти Володимир Зеленський не служив у Збройних силах України. Про це розповіли у Міністерстві оборони України у відповідь на численні запити з боку журналістів та народних депутатів України Бригинця О.М., Мамчура Ю.В., Чорновол Т.М., Бондаря М.Л.. Далі розповість yes-lutsk.

У міністерстві зазначають, що Генеральний штаб Збройних сил України провів перевірку щодо перебування Володимира Зеленського на військовому обліку в ЗСУ.

Зокрема, Володимир Зеленський є придатним до військової служби, однак, не проходив її. Також, у Міністерстві оборони повідомляють, що для призову під час мобілізації громадянину Зеленському В.О. надсилалися повістки: 15.04.2014, 23.06.2014, 15.08.2014, 10.05.2015 за адресою, визначеною у його облікових документах. Втім, жодного разу до військового комісаріату за його викликом Володимир Зеленський не прибував.

У повідомленні йдеться, що громадянин Зеленський В.О. перебуває на військовому обліку військовозобов’язаних у Металургійно-Довгинцівському об’єднаному районному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки міста Кривого Рогу з 22.12.2008 року і по теперішній час, військове звання — солдат, військово-облікова спеціальність — діловод діловодства.

Отож, згідно з повідомленням від Міністерства оборони України можна зауважити, що кандидат у президенти ухилився від служби у ЗС України 4 рази. 

Власне, у штабі кандидата у президенти Володимира Зеленського коментувати цю ситуацію відмовились. 

Нагадаємо, що під час засідання Верховної Ради днями раніше, депутатка Тетяна Чорновол заявила, що звернеться до Міністерства оборони, аби спростувати чи підтвердити інформацію щодо ухилення кандидата в президенти Володимира Зеленського від мобілізації у 2014. Слід зауважити, що ця інформація підтвердилась. 

.,.,.,.