Вівторок, 19 Березня, 2024

Представник Зеленського запропонував провести дебати по телемосту

Стало відомо, що у штабі кандидата у президенти Володимира Зеленського пропонують провести дебати по телемосту. Зазначають, що голова штабу Іван Баканов заявив про це під час чергового брифінгу. Про це розповідає yes-lutsk, з посиланням на “Прямий“.

Він повідомив, що уся команда Зеленського йде на зустріч Порошенку. Втім, аби ні в кого не склалось враження що кандидат у президенти ухиляється від дебатів, його штаб запропонував провести так званий телеміст. 

Баканов запропонував, аби Порошенко був в студії “Суспільного”, а Зеленський, в свою чергу, буде присутній на НСК “Олімпійський”. Таким чином, на його думку, повинні відбутись прозорі дебати у прямому ефірі. 

Нагадаємо, що Володимир Зеленський у форматі відеозвернення запросив чинного Президента України Петра Порошенка на дебати. Він запропонував провести їх на НСК “Олімпійський”, аби усі бажаючі могли завітати та поставити свої питання кандидатам. 

Відповідь від Порошенка не забарилась та була опублікована тієї ж ночі. Він заявив, що готовий до дебатів будь-де. 

Однак, кандидати у президенти ще досі не можуть домовитись про одну, спільну дату. Адже, Петро Порошенко запрошує Володимира Зеленського 14 квітня до стадіону, а 19 – до ефіру на “Суспільному”. Однак, Володимир пропонує 19 квітня провести дебати на стадіоні. 

Також, за вимогою кандидата у президенти Володимира Зеленського, обидва кандидати здали низку аналізів, які повинні були з’ясувати чи є у когось з них алкогольна або ж наркотична залежність. 

До слова, телеміст, який пропонують у штабі Зеленського – цілий комплекс різних організаційних і телекомунікаційних робіт для забезпечення багатостороннього відеодіалогу між двома віддаленими один від одного людьми. Здійснюється цей груповий зв’язок за допомогою супутникових і телеінформаційних технологічних засобів.

 

.,.,.,.