П’ятниця, 29 Березня, 2024

Фітнес-браслет: ідеальний подарунок для себе і для близьких

Для тих, хто мріє вести здоровий спосіб життя, серйозно стежити за станом здоров’я, а також відстежувати власні досягнення, найкращим помічником і всюдисущим супутником стане фітнес-браслет. Для того, щоб визначитися з тим, який з запропонованих різними компаніями пристроїв підійде саме вам, спробуйте переглянути гаджети на сайті stylus.ua/sportivnye-braslety/, або вбити в фільтр необхідні вимоги там само. Якщо ви ще не маєте уявлення про те, які характеристики вам можуть знадобиться, давайте спробуємо розібратися разом.

Що вміють фітнес-браслети?

Завдяки сучасним технологіям і величезному попиту на розумні пристрої, людина може не обмежувати себе у функціоналі, який їй може знадобитися. Зараз гаджети представлені в будь-якому кольорі, розмірі і комплектації. Загальні вміння всіх фітнес-браслетів це:

  • вимірювання пройдених кроків;
  • вимірювання частоти биття серця людини;
  • можливість будити людину по-новому;
  • відстеження різних показників сну.

фітнес-браслети

Виходячи з цього, вже можна робити висновки про те, чи потрібен вам такий гаджет. А якщо ні одна з цих можливостей для вас не актуальна, можливо саме про неї мріє ваш друг або хтось із батьків? Давайте розглянемо кожну функцію детальніше:

  1. Крокомір потрібен тим, хто веде здоровий спосіб життя, людям які проводять багато часу на сидячій роботі, а також професійним спортсменам. Власнику браслета потрібно лиш встановити собі норму (лікарі рекомендують ставити добову норму в 10 тисяч кроків) і стежити за її виконанням.
  2. Пульсометр. В процесі спалювання калорій фітнес-трекер стане для свого власника особистим фітнес-тренером. Якщо ви займаєтеся не ефективно – значить ваш пульс нижче 130 ударів/хвилину, якщо перестарались – тоді пульс перевищує цю межу. В останньому випадку, до речі, будуть спалюватися не жир, а м’язи.
  3. Розумний будильник і відстеження сну. Для тих, хто вранці відчуває себе розбитим і пригніченим, браслет стане незамінним помічником. Фітнес-трекер дарує людині те, про що мріяв кожен – можливість легкого пробудження. Це забезпечується тим, що технологія вимірювання фази сну показує браслету найменш глибоку з них в той період часу, який ви встановите. Наприклад, якщо вам потрібно прокинутися о 6:30 ранку, задайте браслету період 5:45-6:00 і він сам вибере коли вам прокинуться буде найбільш легко.

Також браслети мають безліч додаткових функцій: надсилають сповіщення зі смартфона, дають можливість приймати або відхиляти дзвінки, деякі гаджети дозволяють навіть читати повідомлення.

Браслети яких виробників купують найчастіше?

Найбільш затребуваними фітнес-браслетами на даний момент є пристрої від Xiaomi, Huawei та Honor. Два перших бренди є досить таки популярними серед поціновувачів сучасних пристроїв. Навіть якщо ви ніколи не були володарем фітнес-браслета, ви все-одно бачили смартфони, планшети, колонки та інші гаджети цих компаній. Молодий же бренд HONOR з’явився на ринку відносно недавно, але вже встиг зарекомендувати себе як виробник стильної і якісної техніки. Більш детально про браслети HONOR ви можете дізнатися за посиланням stylus.ua/sportivnye-braslety/proizvoditel:honor_seriya:band-4/.

Також рекомендуємо звернути увагу на багатофункціональні фітнес-браслети цього ж виробника серії Band 4. Замовити собі чи близькій людині такий пристрій можна тут – stylus.ua/sportivnye-braslety/proizvoditel:honor/.

.,.,.,.