П’ятниця, 29 Березня, 2024

Луцьких студентів звозитимуть на зустріч з Петром Порошенком за «плюс до перездачі»

Вчора мережею промайнула новина про те, що студентів кафедри військової підготовки ЛНТУ планують відвезти до Ковеля, ймовірно, до візиту Петра Порошенка на Волинь. На цю поїздку студентів заохочують позитивними оцінками та  обіцяють звільнення від пар – повідомляє yes-lutsk з посиланням на Інформаційне Агентство «Волинські Новини».

Повідомлення про те, що шукають бажаючих студентів для цієї поїздки з такими цікавими заохоченнями, залишив на свої сторінці в мережі один із студентів ВНЗ Антон Романюк. Хлопець опублікував скріншот повідомлення, яке отримав від командира відділення та висловив власну думку щодо цього.

Студент пише, що отримав від командира повідомлення про те, що замість пар потрібно поїхати на зустріч з Президентом до Ковеля, дорогу оплатять. Антон Романюк задається питанням, чому керівництво ВНЗ дозволяє використовувати студентів як адміністративний ресурс під час виборчої кампанії та хто нестиме за це відповідальність. Також він додав, що йому жаль, що деякі студенти все ж погодилися взяти участь в шоу.

Хлопець в коментарі ІА «Волинські Новини» зазначив, що студентів зганяють на агітаційні зустрічі вже не вперше. Наприклад, в четвер була зустріч з нардепом Юлієм Мамчуром, на яку теж привели студентів. Також про те, що студентів «добровільно-примусово» кликали на цю зустріч згадувалося й в СНУ.

В коментарі ІА «Волинські Новини» ректор луцького університету Петро Савчук стверджує, що дана інформація є провокативною. Чоловік зазначив, що наразі він сам знаходиться у відпустці, проте дав доручення розібратися в даній ситуації. На кафедрі доповіли, що це точно провокація.

Окрім того, ректор заперечно відповів на запитання про те, чи отримував він розпорядження щодо організації масовки до візиту Петра Порошенка.

.,.,.,.