П’ятниця, 29 Березня, 2024

Сергій Трофимов відмовився коментувати призначення нового очільника Волинської ОДА

Представник Офісу Президента України Володимира Зеленського відмовився надати коментарі щодо нещодавнього звернення Волинської обласної державної адміністрації. Про це повідомляє yes-lutsk з посиланням на ВолиньUA.

Сьогодні, 3 грудня, до Луцька приїхав Сергій Трофимов, перший заступник голови Офісу Президента України. Пан Трофимов офіційно призначив Юрія Погуляйко новим очільником Волинської обласної державної адміністрації.

Напередодні приїзду, а саме 29 листопада, представники Волинської ОДА звернулися до Володимира Зеленського з проханням анулювати призначення пана Погуляйко на посаду голови облдержадміністрації.

Сергій Трофимов відмовився надавати будь-які коментарі на рахунок даного звернення. Проте наголосив, що першочергова задача — залучення інвестицій та розв’язання проблем, які є в області. Зокрема, пан Трофимов підкреслив необхідність припинення незаконного видобутку бурштину, знищення лісів та вияснення причини обміління Світязя. Перший заступник закликав не ділити громаду, а працювати на загальне благо.

.,.,.,.