П’ятниця, 29 Березня, 2024

Для лучан запрацює "Мобільна приймальня громадян"

Як стало відомо yes-lutsk, Громадський Рух “Свідомі”, на чолі з Андрієм Покровським, запустив новий електронний сервіс для лучан. Посилаючись на ІА “Конкурент” розповімо докладніше.

“Мобільна приймальня громадян” – це своєрідний міст для зв’язку містян та державних служб. Адже для багатьох жителів міста стає надскладним шлях звернення до влади та розв’язання проблем.

За словами самого пана Покровського, лучани не бажають витрачати свій час на особисті звернення до місцевих органів влади за допомогою і все через банальну бюрократію. Тому, прохання про добросовісне виконання роботи комунальними службами, ремонт доріг чи дитячих майданчиків, тощо, стає складним шляхом та, подекуди, не почутим взагалі.

Саме для запобігання таких ситуацій ГР “Свідомі” створили електронний сервіс “Мобільна приймальня громадян”. Відтепер, за допомогою цього проєкту жителі обласного центру зможуть звертатися до організацій, установ, влади та комунальних служб без особливих зусиль. 

Подати звернення до “Мобільної приймальні” можливо у три способи:

  1. Занести особисто до офісу Громадянського Руху “Свідомі”, який знаходиться за адресою: проспект Волі, 49а (Сіті Парк);
  2. За телефонами 099-215-50-75 або 068-215-70-75;
  3. Написавши листа на сторінку ГР “Свідомі” у соціальній мережі Facebook – facebook.com/SVIDOMI.OFFICE/.

Валентин Хаймик, котрий є координатором проєкту, розповів, що особлива увага буде приділятися моніторингу. Після оформлення заяви, передачі її до органів влади чи комунальних служб, “Свідомі” прослідкують за процесом розгляду звернення та сповіщатимуть громадян про результати.

.,.,.,.