П’ятниця, 29 Березня, 2024

Поринь у дивовижний світ музики разом з Lords of the Sound

Симфонічний оркестр Lords of the Sound пропонує кожному бажаючому здійснити подорож до захоплюючого світу, повного фантастичних образів, відомих мелодій у незвичайній симфонічної обробці і неймовірних хореографічних постанов.

На сьогодні Lords of the Sound є одним з українських симфонічних оркестрів, виступи якого користуються шаленим попитом не лише в Україні, а й далеко за її межами. За досить невеликий проміжок часу колектив досяг неймовірних висот. Ось, що значить віддана та злагоджена праця справжніх професіоналів. 

П’ять років тому, у 2014, продюсер Lords of the Sound Андрій Новаторов та диригент оркестру Віталій Саражинський створили зовсім новий, ні на що не схожий колектив. Чоловіки бажали віднайти саме ту “родзинку”, яка б і стала дороговказом до вершин популярності. Саме такою фішкою став репертуар оркестру – відомі пісні з кінофільмів.

Lords of the Sound не стали зупинятись на досягнутому. До симфонічних партій додаються хор, шоу-балет, театральні постановки, візуальне супроводження та спецефекти. У їхньому творчому доробку є більш ніж три сотні композицій, серед яких можна знайти і пісні з комп’ютерних ігор, і світові рок-хіти, і музика для дітей, і класичні твори та ще багато чого неймовірного, цікавого та незвичайного. Всі ці композиції групуються за тематикою і утворюються концертні програми.

Music is coming – концертна програма оркестру, яка вміщує в собі відомі композиції кінострічок жанру фентезі: Пірати Карибського моря, Аватар, Аліса у Задзеркаллі, Гра престолів, Володар Перснів, Мстителі та інших. Також тут можна почути у симфонічному виконанні мелодії, які використовувались у комп’ютерних іграх: Horizon Zero Dawn, World of Warcraft, Assassin’s Creed, Mortal Kombat.

Кінохіти. Краще за 5 років або 100% SoundtrackHits – програми Lords of the Sound, під час яких ви зможете насолодитись симфонічним виконанням найвідоміших саундтреків топових фільмів. Ви будете приємно вражені, слухаючи композиції з таких фільмів як Матриця, Роккі, Реквієм за мрією, Кримінальне чтиво, Агент 007, Шерлок Холмс та багатьох інших.

Grand Christmas – Ви вже уявляєте собі це неймовірне святкове дійство від Lords of the Sound, сповнене доброї магії та неймовірного спектру позитивних емоцій? Так, це справжні меджік моментс, під час яких пролунають найвідоміші різдвяні композиції. До речі, українська пісня “Щедрик” перекладена на 60 мов і виконується по всьому світу. А у симфонічному виконанні Ви її чули?

Придбати квитки на виступи Lords of the Sound у Києві можна на сайті квиткового оператора TicketsBox або просто перейшовши за посиланням: https://kiev.ticketsbox.com/lords-of-the-sound/. Повірте, ці концерти не залишать Вас байдужими, а можливо і надихнуть на нові звершення!

.,.,.,.