П’ятниця, 29 Березня, 2024

На що звернути увагу перед купівлею комп'ютера iMac?

Перш ніж віддати гроші за комп’ютер, варто врахувати причини його покупки і головні характеристики. Особливо це стосується техніки від Apple, адже коштує вона недешево і служити вам буде дуже довго. Тому, перед тим як купити iMac, уважно прочитайте цю статтю.

Завдання, які буде виконувати iMac

Перш ніж вибирати настільний ПК в магазині свого міста або на сторінках інтернет-магазинів, випишіть всі завдання, які стоятимуть перед вашим комп’ютером. Є такі, які ставлять тільки блогери або дизайнери, без деяких функцій не обійтися програмістам. Для вашої зручності ми склали список основних завдань, які часто ставлять перед комп’ютерами від Apple:

  1. Офісна робота. Комп’ютер повинен вміти виконувати повсякденні невимогливі завдання, такі як робота з таблицями, текстом, сайтами та корпоративними додатками.
  2. Дозвілля. Для того, щоб прослуховування улюблених треків і перегляд відео приносив задоволення, характеристики комп’ютера повинні задовольняти всі ваші запити.
  3. Графіка. Робота з Adobe Photoshop, SAI Paint tool і іншими графічними редакторами неможлива без відповідної продуктивності техніки: потужного процесора і достатнього обсягу оперативної пам’яті. Якщо перед покупкою не вивчити характеристики, вас можуть дратувати зображення та інструменти, які постійно зависають.
  4. Музика. Для тих, хто записує мінуси і власні треки, вкрай важливо вибрати комп’ютер з потужним процесором, якого буде достатньо для роботи з зовнішнім аудіопристроєм – звуковою картою.
  5. Відео. Для монтування кліпів, роликів для свого каналу та складання різного виду відеоробіт, комп’ютер повинен бути оснащений хорошим процесором і відеокартою.
  6. Ігри. Досвідчені геймери і стримери знають, наскільки відрізняється процес гри в залежності від техніки, на яку вона встановлена. Для того, щоб гра приносила задоволення, звертайте увагу на те, яка в комп’ютері оперативна пам’ять і відеокарта. Також бажано, щоб жорсткий диск був не HDD, а SSD.
  7. Програмування. Тут потрібно відштовхуватися від того, з якою мовою програмування ви працюєте. Наприклад, в С ++ для гарної компіляції коду в програму мають бути відповідні оперативна пам’ять і процесор комп’ютера.

робота з iMac

Де купити iMac?

Широкий асортимент комп’ютерної та іншої техніки фірми Apple ви знайдете в інтернет-магазині Comfy. На сайті є можливість вибрати потрібний вам iMac за допомогою фільтрів. Залежно від завдань, які ви будете ставити перед комп’ютером, виберіть на сайті відповідну кількість ядер, об’єм ОЗУ, тип накопичувача та інше.

.,.,.,.