Вівторок, 19 Березня, 2024

Переваги використання пружинних кабельних барабанів

Для забезпечення електрикою обладнання для підйомів вантажів неодмінно знадобиться спеціальне пристосування. Переважно використовують барабани для намотування кабелю. Для невеликих відстаней і малих обсягів робіт підійде кабельний барабан з пружинним приводом. Цей пристрій застосовується для намотування проводів, троса, шланга. Таке пристосування можна використовувати на будь-якій місцевості, оскільки відсутня необхідність підключення до джерела електроенергії. У дію його приводить спіральна пружина.

Основні переваги барабанів з пружинним приводом

Пристосування даного типу часто використовується для подачі кабелю або шланга на підйомні крани, автокрани, очисні системи. Барабан для кабелю має невеликі габарити, тому його легко перевозити. Переваги кабельних барабанів з пружинним приводом наступні:

  • простота установки;
  • відсутність необхідності отримання спеціальних навичок для його використання;
  • плавне намотування і змотування кабелю;
  • можливість обмеження намотування (завдання потрібної величини провисання для підключення рухомих елементів);
  • зниження ризику механічного пошкодження проводу;
  • можливість швидкої збірки по закінченню робіт;
  • підвищення рівня безпеки (кабель не лежить на землі);
  • доступна вартість.

Пружинний кабельний барабан мінімізує ймовірність відключення електроживлення. Це бюджетний варіант, який є прекрасною альтернативою іншим дорогим різновидам.

За якими критеріями вибирають тип барабана

До вибору пристосування для намотування кабелю потрібно підходити дуже серйозно, адже від цього залежить не тільки витрачена сума, але і ефективність виконання робіт. При виборі підходящого різновиду потрібно обов’язково врахувати відстань, область використання, умови і інтенсивність експлуатації. Щоб заощадити кошти, можна придбати інерційну котушку, яка не потребує підключення до мережі. Конструктивні особливості не дозволяють використовувати такий вид для істотних відстаней. На офіційному сайті виробника pte.net.ua зазначена докладна інформація про кабельні барабани, розміщені корисні статті. При наявності питань можна отримати грамотну консультацію від фахівців «Підприємства Токоподвода і Електроприводу».

Кабельний барабан з пружинним приводом за доступною ціною

У каталозі представлено короткий опис товарів, які випускає ТОВ «ПТЕ» – провідне промислове підприємство України. Також можна подивитися фото готових пристроїв. Для отримання детальної інформації необхідно залишити заявку за контактним номером телефону. Основна спеціалізація підприємства – серійне і індивідуальне виробництво продукції. Додатковими напрямками діяльності є послуги з проектування, монтажу та обслуговування пристроїв токопідводу. Ціна на кабельний пружинний барабан є доступною, оскільки товари реалізуються безпосередньо від виробника.

.,.,.,.